Op 22 maart 2018 vindt de jaarlijkse Gebruikersdag van Roxit, Crotec en Green Valley weer plaats. Een dag in het teken van de ontwikkelingen ten aanzien van veranderende samenwerking onder invloed van de ruimtelijke contextketenintegratie en innovatie in overheidsautomatisering.

Ontmoeten, inspireren en doen
Maak kennis met collega’s, productontwikkelaars en specialisten in uw vakgebied. Test de nieuwste applicaties en functionaliteiten tijdens ‘knoppensessies’. Bezoek de bedrijvenmarkt en stel uw eigen programma samen uit inspirerende sessies en praktijkgerichte workshops.

Keynote spreker Danny Mekić
Technologie en innovatie expert Danny Mekić is een autoriteit op het gebied van overheidsinnovatie. Met prikkelende voorbeelden en verrassende inzichten zet hij overheidsautomatisering en innovatie in perspectief. Welke technologische, juridische en marktontwikkelingen komen de komende jaren op ons af? Welke uitdagingen dienen zich aan en wat betekent dit voor u, voor uw organisatie en uw omgeving. Laat u meenemen tijdens een inspirerende plenaire sessie waarin complexe vraagstukken helder en simpel worden behandeld.


Meld u nu aan

Geïnteresseerd? Meld u dan nu aan via het contactformulier op de website van de Gebruikersdag. Hier vindt u tevens alle informatie over het programma van de Gebruikersdag op 22 maart in “De Fabrique” in Utrecht!

De plannen van het kabinet rond loondoorbetaling bij ziekte zijn geen verbetering en moeten wat MKB-Nederland betreft de prullenbak in. Vicevoorzitters Fried Kaanen en Jan Meerman zijn onlangs op bezoek geweest bij minister Koolmees van Sociale Zaken. De eerste uitwerking die ze daar te horen kregen stelt allesbehalve gerust.

MKB-Nederland eist van de minister dat hij nog voor de zomer met een oplossing komt rond de loondoorbetaling bij ziekte. ."Anders blijven we doormodderen en dat kan niet de bedoeling zijn." De intenties van dit kabinet zijn goed, echter de uitwerking van het dossier krijgt een zware onvoldoende. Lees hier meer over:

Het standpunt van MKB-Nederland.  

Artikel in de Telegraaf van zaterdag 10 maart 2018.

 

Er zijn meer dan 80 bedrijven, waterschappen, gemeentes en kennisstellingen die één of meerdere expedities hebben opgegeven en dat zijn er bijna 30 meer dan vorig jaar! Ook geeft Ed Nijpels weer een gastles op een middelbare school in Den Haag.

Maar nu nog zorgen dat die hoeveelheid expedities gevuld worden! Hieronder een oproep van de Geoweek organisatie:

 

 

Social media


Veel promotie gaat via social media, dus heeft uw bedrijf een twitter, facebook, instagram of LinkedIn pagina, gebruik deze vooral! Het bereik hiervan is enorm.

Op dit moment kunt u bijvoorbeeld een oproep plaatsen met:
GEOWEEK INSCHRIJVINGEN VOOR SCHOLEN GEOPEND
En de link: www.geoweek.nl/expedities.
Maak hierbij gebruik van @knaggeoweek @Geo_Week #geoweek #GeoWeek
Ook tijdens de GeoWeek zelf worden deze # en @ gebruikt op social media.

Op de facebook, twitter en LinkedIn van de GeoWeek staat al een bericht. Dus om het makkelijk te maken, kunt u dit bericht ook retweeten, of delen op uw eigen pagina (klik op bovenstaand desbetreffende media voor de link naar het bericht). 

Infratech is de tweejaarlijkse ontmoetingsplaats voor de infrasector en vindt plaats van 15 t/m18 januari 2019 in Rotterdam Ahoy. Hoofdthema’s op de beursvloer zijn: Infra, Water, Openbare Ruimte & Mobiliteit en Infra & Innovatie. De beurs telt ruim 600 exposanten en 21.000 bezoekers uit heel Nederland en omringende landen. De komende editie staat in het teken van ‘Future Proof’.

Als lid van GeoBusiness Nederland krijgt u voor € 2.995,= excl. BTW exclusief de mogelijkheid om deel te nemen aan het GeoBusiness NL Plein. Er kunnen 10 bedrijven gezamenlijk participeren op dit plein. Het plein wordt zowel in de catalogus als op de beursvloer met bijzondere aandacht benoemd in de communicatie. De deelnemende bedrijven krijgen hierdoor veel extra exposure voor een relatief lage prijs.

Mee doen? Laat het voor 31 mei 2018 weten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Net als in 2017 heeft Geospatial Media and Communications een wereldwijde marktmonitor uitgebracht met daarin de huidige status en de verwachtingen van de internationale Geo-industrie en een index voor 50 landen, die aangeeft hoe zij ervoor staan met betrekking tot geo-informatie en techniek. 

Deze index bouwt voort op het onderzoek uit 2017 en is gebaseerd op de volgende uitgangspunten: Geospatial Infrastructuur, Beleid en Informatiessytemen, Institutionele verankering, en Geo-industrie en gebruik. 

In 2017 stonfd Nederland op de 3de plaats. In 2018 is Nederland gezakt naar de 5de plaats en behoort daarmee tot de 'global leaders' in wereld.

Het volledige rapport kan worden gedownload via de site van GeoBuiz - Geospatial Media and Communications .