foto Christiaan Krouwels

Voorzitter

Ed Nijpels heeft naast enkele andere bestuursfuncties waaronder die van GeoBusiness Nederland, als hoofdfunctie het voorzitterschap van de Commissie Borging Energieakkoord voor duurzame groei (BEA). Hij zit in de raad sinds augustus 2014

Meer over Ed Nijpels

Vicevoorzitter (Esri Nederland Groep)
ESRI Nederland Groep

Mark Herbold is CEO bij de ESRI Nederland Groep. Hij studeerde Information Technology aan de Haagse Hogeschool en Strategisch Management aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Meer over Mark Herbold

Penningmeester
Geomaat B.V.

Jolle Jelle de Vries werkt als algemeen directeur bij Geomaat B.V. Hij studeerde Geodesie in Utrecht en Bedrijfseconomie. Hij is sinds 1997 in de branche werkzaam.

Meer over Jolle Jelle de Vries

Secretaris
Ruimteschepper BV

Douwe Blanksma is initiatiefnemer en mede-eigenaar bij Ruimteschepper BV en vanuit  coo:perations bv actief als Motivator, Activator en Organisator onder het persoonlijke motto: “lol, continuïteit en geld; en wel in die volgorde!”. 

Sinds 1 januari 2012 ben ik als bestuurslid voor GeoBusiness Nederland actief. Mijn invulling van de secretaris functie is vooral gericht op verbindingen leggen, communicatie en werving. Speciale aandacht en interesse heb ik daarbij voor de Onderzoek en Onderwijs connecties.

Meer over Douwe Blanksma

Bestuurslid
Geodan

Marianne Linde is per 13-1-2016 bestuurslid van GeoBusiness Nederland. Zij is een innovator op het gebied van duurzame en gezonde leefomgeving, vanuit de benadering “samen kunnen we veel bereiken”.

Meer over Marianne Linde

Bestuurslid
Arcadis

Gerben Koppelman is Manager Information Management bij ARCADIS. Binnen het bestuur is Gerben verantwoordelijk voor de contacten rondom de nota GIDEON en actviteiten met betrekking tot de Nationale Geo Informatie Infrastructuur.  

Meer over Gerben Koppelman

Bestuurslid
Fugro GeoServices B.V.

Ron Rozema maakt sinds 1 juli 2013 deel uit van het bestuur van GeoBusiness Nederland. In het dagelijkse leven is Ron directeur bij Fugro GeoServices bv.

Meer over Ron Rozema

Bestuurslid
Swis

Matthias Snoei is algemeen directeur van SWIS. Hij is SWIS gestart vanuit een fascinatie voor internet en voor hoe internettechnologie onze manier van leven en communiceren verandert.

Meer over Matthias Snoei