foto Christiaan Krouwels

Voorzitter

Ed Nijpels heeft verschillende bestuursfuncties waaronder die van Voorzitter van GeoBusiness Nederland. Sinds 15 augustus 2014 is Ed Nijpels kroonlid van de Sociaal-Economische Raad (SER). Zijn hoofdfunctie is daar voorzitter van de Borgingscommissie Energieakkoord voor duurzame groei.

Meer over Ed Nijpels

Vicevoorzitter (Esri Nederland Groep)
ESRI Nederland Groep

Mark Herbold is CEO bij de ESRI Nederland Groep. Hij studeerde Information Technology aan de Haagse Hogeschool en Strategisch Management aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Meer over Mark Herbold

Penningmeester
Geomaat B.V.

Jolle Jelle de Vries werkt als algemeen directeur bij Geomaat B.V. Hij studeerde Geodesie in Utrecht en Bedrijfseconomie. Hij is sinds 1997 in de branche werkzaam.

Meer over Jolle Jelle de Vries

Secretaris
Ruimteschepper BV

Douwe Blanksma is initiatiefnemer en mede-eigenaar bij Ruimteschepper BV en vanuit  coo:perations bv actief als Motivator, Activator en Organisator onder het persoonlijke motto: “lol, continuïteit en geld; en wel in die volgorde!”. 

Sinds 1 januari 2012 ben ik als bestuurslid voor GeoBusiness Nederland actief. Mijn invulling van de secretaris functie is vooral gericht op verbindingen leggen, communicatie en werving. Speciale aandacht en interesse heb ik daarbij voor de Onderzoek en Onderwijs connecties.

Meer over Douwe Blanksma

Bestuurslid
Arcadis

Gerben Koppelman is Manager Information Management bij ARCADIS. Binnen het bestuur is Gerben verantwoordelijk voor de contacten rondom de nota GIDEON en actviteiten met betrekking tot de Nationale Geo Informatie Infrastructuur.  

Meer over Gerben Koppelman

Bestuurslid
Fugro GeoServices B.V.

Ron Rozema maakt sinds 1 juli 2013 deel uit van het bestuur van GeoBusiness Nederland. In het dagelijkse leven is Ron directeur bij Fugro GeoServices bv.

Meer over Ron Rozema

Bestuurslid
Swis

Matthias Snoei is algemeen directeur van SWIS. Hij is SWIS gestart vanuit een fascinatie voor internet en voor hoe internettechnologie onze manier van leven en communiceren verandert.

Meer over Matthias Snoei